Centveilingervaring: alle ervaring over de beste centveiling sites op een rij

Verdienmodel

Vraagt u zich wel eens af waarom de centveilingsites zo goedkoop kunnen zijn en waarom dat mensen deze opzetten? Veel mensen denken dat er niets mee gewonnen kan worden, maar dat kan toch wel degelijk anders zouden ze niet zo goed draaien. Bij het opzetten van een veilingsite is het belangrijk dat er goed na wordt gedacht over de strategie en het verdienmodel. De centveilingsites verdienen vooraf aan een veiling omdat mensen bids kopen. Er is altijd een beginprijs bij een veiling. Als u een iPhone 6 wilt, dan kan de veiling beginnen met bijvoorbeeld 25 euro. Als het bod naar 26 euro gaat, dan wil dat zeggen dat er 100 biedingen zijn geweest. 100 biedingen staat gelijk aan 50 euro (100 keer 0,50 eurocent). Daar moeten dan nog wel de bonus bids en de gratis bids af worden gehaald. Veel mensen zijn bang voor bedrog en oplichting en dat ze hun geld meteen kwijt zijn. De tests worden door ons getest zodat u er zeker van kunt zijn dat er geen sprake is van een illegale site.

Er worden de laatste tijd erg veel centveilingsites opgezet. Het is namelijk een erg populaire vorm van veilen. Er moet iedere keer geld betaald worden als er een bod geplaatst moet worden. De biedpunten worden automatisch bijschreven op een account. Een biedpunt kost vaak rond de 50 eurocent. Als er een bod is uitgebracht loopt de productprijs op met een vast bedrag, in de meeste gevallen met één cent. Vervolgens wordt de veilingtijd gereset naar 30 seconden, hierdoor krijgen andere deelnemers de kans een nieuw bod uit te brengen. Diegene die het hoogste bod uitbrengt is de winnaar. Daarom zit het verdienmodel voor een centveiling in de aanschaf van biedcredits.

Meedoen aan centveilingsites?

U kunt nu zelf ook deelnemen aan de centveilingsites en in korte tijd een mooie iPad of iPhone winnen voor een lage prijs. Daar staat u toch ook positief tegenover? Dat anderen verdienen aan de centveilingsites is vaak niet erg want hierdoor kunt u namelijk voor een lage prijs mooie producten winnen welke veel meer waard zijn. Daarom is het goed dat u zich hier nu in gaat verdiepen en mee gaat doen aan de centveilingsites. Aanmelden is zo gebeurd, bekijk welke veilingen er gaande zijn en plaats uw bod. Het is nu tot het laatste moment spannend, doet u daar uw voordeel mee en voor een lage prijs wint u mooie producten!

Vind ons op Facebook

Centveilingervaring
Vind ik leuk
1.559 anderen vinden Centveilingervaring leuk.
  • Niharika Ahmed
  • Syeda Misbah Hussain
  • Arlindo Delgado da Silva
  • Linda Anocha
  • Linda Zeidan
  • Midou Vdlz
  • Tapos Kumar
  • Maor Aharoni
  • Levente Varga
  • Dharmendra Yadav