Centveilingervaring: alle ervaring over de beste centveiling sites op een rij

Centveilingen

Wat zijn cent veilingen?

Op centveilingen worden de meest gewilde producten aangeboden tegen zeer voordelige prijzen. Denk hierbij aan coole lifestyle en elektronica producten die iedere dag voor scherpe prijzen worden geveild. Een verschil met de standaard veilingen is dat cent veilingen geen vaste eindtijd hanteren. Wel maakt men gebruik van de bekende veiling kreet eenmaal andermaal verkocht. Hoe het bieden op cent veilingen in zijn werking gaat kunt u hier lezen. Ook hebben wij cent veiling uitverkoopnederland.nl getest op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Biedingsproces

Het is bij cent veilingen niet mogelijk om zelf een bedrag in te vullen waarvoor men wil bieden. Bij ieder bod dat op deze veilingen wordt uitgebracht stijgt de prijs met 1 eurocent en de tijd met 15 seconden. De tijd die er per bod bij komt stelt andere bieders in de mogelijkheid om een tegenbod te plaatsen.

Bids

Om een bod te kunnen plaatsen heeft men bids nodig. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het aanschaffen van deze bids. Bids worden verkocht in bidpacks. Hoe meer bids men koopt, hoe meer bonusbids de gebruiker er gratis bij krijgt. Deze kan de bieder dan weer investeren in een veiling naar keuze. Ook worden bij sommige centveilingen extra bonusbids gegeven bij het behalen van een bepaald level. Door van te voren een bidpack aan te schaffen heeft de bieder zelf in de hand hoeveel bids die maximaal uit wil geven aan een veiling.

Zijn centveilingen wel betrouwbaar?

Wij hebben veel vragen gekregen of centveilingen wel betrouwbaar zijn. Want hoe kan het dat populaire producten zoals iphone‘s en macbooks tegen een zeer voordelige prijs worden geveild. Het lijkt te mooi om waar te zijn en moet dus wel oplichting zijn denken sommige mensen. Wij hebben uitverkoopnederland.nl getest en dit is een betrouwbare centveilingsite. Daarnaast heeft uitverkoopnederland.nl een klantenservice, waar bieders met hun vragen terecht kunnen via mail chat en telefoon. Veel mensen zijn bij uitverkoopnederland.nl dan ook de gelukkige winnaar geworden van bijvoorbeeld een gloednieuwe iphone. Het registreren op uitverkoopnederland.nl is gratis, na registratie krijgt de gebruiker minimaal 1 gratis bid. Iedere bieder kan in zijn persoonlijk profiel zien aan welke veiling die heeft deelgenomen en hoeveel bids die heeft uitgebracht. De bieder kan op ieder gewenst moment zijn account verwijderen.

Bij iedere veiling staat een timer; die aangeeft hoe lang de veiling nog doorgaat, mocht er geen tegenbod meer geplaatst worden. Als de tijd is verstreken, dan is de laatste bieder de winnaar van het product. De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om voor een goedkope prijs een velen malen duurder product aan te schaffen. Deze winnaar kan bij uitverkoopnederland ook van de koop afzien, maar dit komt natuurlijk niet veel voor.

Koop-korting regeling

Uitverkoopnederland heeft ook speciaal voor bieders die niet de winnaar zijn geworden van een veiling een Koop-korting regeling. Uitgebrachte bids kunnen worden ingewisseld voor korting op een product waar de bieder op heeft geboden. Dit kan zeer voordelig zijn als men een grote hoeveelheid bids heeft uitgebracht op een veiling.

Wij zijn tot de conclusie gekomen dat cent veilingen interessant kunnen zijn voor mensen die niet de volle mep in de winkel willen betalen. Als u graag een topproduct voor een voordelige prijs wilt hebben en deel wilt nemen aan een cent veiling, dan raden wij aan een kijkje te nemen op uitverkoopnederland.nl Het is natuurlijk ontzettend leuk om nieuwe producten voor een zeer voordelige prijs te winnen.

Vind ons op Facebook

Centveilingervaring
Vind ik leuk
1.559 anderen vinden Centveilingervaring leuk.
  • Niharika Ahmed
  • Syeda Misbah Hussain
  • Arlindo Delgado da Silva
  • Linda Anocha
  • Linda Zeidan
  • Midou Vdlz
  • Tapos Kumar
  • Maor Aharoni
  • Levente Varga
  • Dharmendra Yadav